250 de medici din Neamț și-au cumpărat până astăzi, 28 iunie, noile formulare de bilete de trimitere. Documentele sunt valabile de la 1 iulie 2018, de când cele folosite în prezent nu vor mai fi valabile.

Medicii de familie din Neamț, cei care au cea mai mare nevoie de bilete de trimitere și care rămăseseră fără tipizate încă de săptămâna trecută (detalii aici), sunt primii care au venit, de ieri, să-și achiziționeze noile formulare.

La Casa de Asigurări de Sănătate Neamț, s-au primit carnete care acoperă necesarul pe o lună, pentru toți medicii specialiști. ”S-au primit 600 de carnete, în condițiile în care se distribuie între 500 și 600 de carnete pe lună medicilor specialiști din județ. Au fost distribuite 250 de carnete, până acum. De la Casa Națională de Asigurări de Sănătate ni s-a comunicat că vom mai primi, pe parcurs”, a declarat Lăcrămioara Ilișescu, purtătorul de cuvânt al CAS Neamț.

Până la sfârșitul acestei luni, medicii pot utiliza și din tipizatele vechi, dacă mai au, autoritățile precizând că ambele formulare sunt valabile până la 30 iunie. (C.I.)