Medicii de familie din Neamț au rămas fără bilete de trimitere, luna aceasta. Formularele au fost epuizate la cabinetele medicilor și nici la Casa de Asigurări de Sănătate nu mai sunt. Așa că medicii încearcă să rezolve între ei situația pentru ultimele zile rămase din luna iunie. Dr. Angela Bica, medic de familie pentru 2.400 de localnici din comuna Ion Creangă și vicepreședinta Patronatului Medicilor de Familie Neamț, spune că în ultimele zile a fost nevoită să se împrumute de la alți colegi, după ce și stocul Casei de Asigurări de Sănătate Neamț s-a epuizat.

Criză de bilete de trimitere, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Criza biletelor de trimitere este generală, nici colegii nu mai au, ne-am tot împrumutat de pe unde am mai găsit. Dar, nici la Casa de Sănătate nu mai sunt, licitație nu s-a mai făcut pentru luna aceasta. Din câte am înțeles, de la 1 iulie 2018 vor fi formulare noi pentru biletele de trimitere”, a declarat dr. Angela Bica.

Criză de bilete de trimitere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNoile formulare ar urma să fie disponibile începând de săptămâna viitoare, dar se pare că nu în cantitate suficientă. „De la Casă ni s-a spus că de miercurea viitoare am putea merge să cumpărăm, dar tot așa, câte un top – două, ceea ce este insuficient”, a precizat vicepreședinta PMF Neamț. Pacienților nu le rămâne decât să aștepte sau să acceseze servicii medicale cu banii jos. (C.I.)

Articolul precedentClubul Fotografilor Iaşi serbează ziua iei la Borleşti
Articolul următorMoldova sub Cod galben de ploi și grindină
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.