Elevii pasionați de gazetărie și revistele școlare editate în trei unități de învățământ din municipiul Piatra Neamț sunt laureații Concursului Național de Jurnalism și Reviste Școlare 2018.

Cele trei publicații distinse la competiția desfășurată în luna mai sunt ”Crai nou”, editată de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 5, coordonați de profesorii Claudia Păduraru și Petronela Herciu, revista ”Anotimpuri”, aparținând Colegiului Tehnic ”Gheorghe Cartianu”, coordonată de profesorii Raluca Orza și Mariana Paleu, și revista ”Adobiograființa”, editată de Colegiul Național ”Calistrat Hogaș”, sub coordonarea profesorilor Manuela Preisler și Gheorghe Brânzei, revistă care are peste 15 ani de existență și numeroase premii.

Juriul de nivel național a apreciat în mod deosebit talentul jurnalistic al elevelor Daniela Elena Popa și Sânziana Gondor, din redacția ”Adobiograființa”, care participă zilele acestea la Tabăra națională de reviste școlare și jurnalism de la Sfântu Gheorghe, județul Covasna. (C.I.)

Articolul precedentMedicii de familie dau, din nou, bilete de trimitere
Articolul următorANM: Codul galben de ploi abundente prelungit 24 de ore
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.