pietricica turism

ceahlaul stadionFC Ceahlăul nu a făcut deplasarea la Balotești, acolo unde sâmbătă, 14 mai, de la ora 11:00, ar fi trebuit să joace partida programată în etapa a VI-a a play-out-ului Ligii a II-a, Seria I. Motivul invocat este lipsa banilor pentru deplasare.

Fiind la a doua neprezentare consecutivă, după neprogramarea de la Piatra Neamț din etapa precedentă, tot cu CS Balotești, oficialii Ceahlăului așteaptă decizia FRF de aplicare a regulamentului, care consființește retrogradarea în ultima ligă din județul Neamț, în speță Liga a 5-a! De faliment încă nu poate fi vorba, deoarece, conform declarațiilor administratorului judiciar, ”FC Ceahlăul SA este doar în încetare de plăți, iar până la faliment mai sunt câteva proceduri de îndeplinit”.

”Astăzi, 13 mai 2016, este cea mai tristă zi din viața mea! Ceahlăul a ajuns la un final de drum… precum un OM la 97 de ani care și-a încheiat socotelile cu viața. O viață în care a avut de toate… Poate că sub alte auspicii, cu alți conducători, într-un viitor nu prea îndepărtat, fotbalul va renaște la Piatra Neamț”, notează, pe blogul personal, Dan Eșanu, ofițerul de presă al clubului nemțean.

Miercuri, 11 mai, în etapa a V-a a play-out-ului Ligii a II-a, Seria I, s-au disputat partidele: ACS Berceni – Gloria Buzău 3 – 1 şi Bucovina Pojorâta – Rapid CFR Suceava 3 – 2. FC Ceahlăul nu a fost programată în campionat, din cauza faptului că nu şi-a achitat baremul de arbitraj de la ultimul meci şi a pierdut disputa cu ilfovenii, la ”masa verde”, cu 0 – 3. Sâmbătă, 14 mai, se dispută meciurile etapei a VI-a, după următorul program: Gloria Buzău – ACS Berceni şi Rapid CFR Suceava – Bucovina Pojorâta.

CLASAMENT

1.Gloria Buzău 22
2.ACS Berceni 21
3.CS Baloteşti 20
4.Rapid CFR Suceava 18
5.Bucovina Pojorâta 17
6.Ceahlăul Piatra Neamţ 5

 

În play-off, miercuri, 11 mai, s-au disputat partidele etapei a VI-a, încheiate cu rezultatele: Dacia Unirea Brăila – Academica Clinceni 2 – 1, Farul Constanţa – SC Bacău 0 – 1 şi Dunărea Călăraşi – Rapid Bucureşti 3 – 0. Sâmbătă, 14 mai, se dispută meciurile etapei a VII-a, după următorul program: Academica Clinceni – Farul Constanţa, SC Bacău – Dunărea Călăraşi şi Rapid Bucureşti – Dacia Unirea Brăila.

CLASAMENT

1.Dunărea Călăraşi 34
2.Rapid Bucureşti 34
3.Dacia Unirea Brăila 31
4.FC Academica Clinceni 27
5.SC Bacău 25
6.FC Farul Constanţa 22

 

(M. STOIAN; M. CONSTANTINESCU)