0:00

Medic nemţean ameninţat de rudelele unui copil care băuse clor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMedicul de gardă de la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Roman a fost înjurat şi ameninţat, în după-amiaza de 12 mai, de către doi bărbaţi.

Doctorul a pus mâna pe telefon şi a chemat jandarmii la spital.

Echipajul care s-a deplasat la solicitare a stabilit că U.F. (47 de ani) şi L.M. (36 de ani), ambii din Roman, erau supăraţi că medicul nu s-a ocupat preferenţial de copilul pe care îl aduseseră ei la spital, după ce ingerase clor.

„Jandarmii romaşcani au aplanat conflictul şi au întocmit documente procedurale de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 206 Cod Penal”, se precizează în comunicatul IJJ Neamţ. „Documentele procedurale de sesizare au fost predate la Poliţia Municipiului Roman, pentru continuarea cercetărilor şi luării măsurilor legale”.

Tot jandarmii, doar că cei din Târgu Neamţ, au intervenit, joi (12 mai) seară, pentru aplanarea altui conflict, de astă dată dus dincolo de ameninţări şi injurii, până la pumni. Protagoniştii erau doi bărbaţi, care s-au încăierat pe terasa unui bar din oraş, iar unul dintre ei, în vârstă de 57 de ani, l-a lovit pe celălalt cu pumnii peste faţă. Militarii au întocmit acte procedurale pentru lovire şi alte violenţe şi le-au predat la Poliţia oraşului Târgu Neamt, cu agresor cu tot. (C.M.)

Articolul precedentTestări pentru elevii cu „chemare”
Articolul următorLIGA A II-A: FC Ceahlăul aşteaptă întâlnirea cu… Liga a V-a
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.