Lansare de carte: România Moluscă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Azi, la orele 17, romașcanii sunt invitați să ia parte, la Cercul Militar, la un nou eveniment cultural. Sub umbrela Societății Culturale Celpsidra, la Roman va fi prezent generalul Mircea Chelaru. Născut în ’49 în comuna Rediu – județul Iași, Chelaru, cunoscut ca istoric și eseist, îşi lansează un nou volum – România Moluscă sau o radiografie a societății românești contemporane.

„Satisfacția deplină este că, la activitatea de miercuri de la Roman, vor fi prezenți și alți oameni de cultură: academicianul Constantin Ghoerghe Marinescu, conducător de doctorate la Academia de Științe din Republica Moldova și membru de onoare al Academiei Oamenilor de Știință, precum și profesorul universitar doctor Victor Crăciun – Preşedintele Ligii pentru Unitatea Culturală a Românilor de Pretutindeni. Pentru romașcani, prezența acestor maești este un lucru meritoriu”, a declarat Dan Dimitriu, coordonator al evenimentului.

Societatea Culturală Clepsidra pregătește, pentru anul 2013, mai multe activități, prima dintre ele aducându-l în prim plan pe scriitorul romașcan Tiberiu Roșu, care va lansa pentru urbea mușatină continuarea primului volum al cărții „Interviuri în dimensiunea românească”.

Articolul precedentO nouă carte semnată de Dan Iacob
Articolul următorConcurs pentru debutanţi, la Sibiu: Premiul „Mopete” pentru manuscris

1 COMENTARIU

  1. ACESTI CULTURNICI BOTEZATI DE ZIARISTA DE 2 LEI claudia matei CELPSIDRA VOR PRIMI SUB UMBRELA LOR PE DISTINSUL GENERAL Mircea Chelaru. DAR SATISFACTIA DEPLINA (ORGASMUL) VA FI PREZENTA ALTOR ,,OAMENI DE CULTURA” NU CREZI CA JIGNESTI TOCMAI PE CEL SUB AUSPICIILE CARUIA VA FACETI RECLAMA STIMABILE CULTURNIC? DUPA POZAR ORASENESC SI COMERSANT DE VECHITURI AI AJUNS ACUM SI ,,OM DE CULTURA” STIMABILE COORDONATOR DE EVENIMENTE? MAI CORECTATI TEXTELE ZIARISTI CU TUPEU FACUTI LA FF SI PE BANI DATI LA PROFESORES..

Comments are closed.