reclama autocenter

carp3

Cinci candidați s-au înscris pentru funcția de președinte CARP Roman: Ioan Vlăduț, actualul președinte, Vasile Leoreanu – tatăl primarului Laurențiu Leoreanu, Constantin Tărâță – fratele președintelui Culiță Tărâță, Dumitru Căldărășanu și Gheorghe Popa, administratorul magazinului deținut de CARP. După darea de seamă, raportul comisiei de cenzori și a contabilului șef, cei care au dorit au luat cuvântul. Și nu au avut numai cuvinte de laudă la adresa actualei conduceri sau la adresa celor care își depuseră candidatura, acuzând hoție și amintind de mai multe ori de FNI și numele lui Sorin Ovidiu Vântu. Reproducem câteva din discursurile membrilor:

Vasile Airinei – “Sunt mulțumit de activitatea personalului. Poveștile despre salarii și economat nu sunt adevărate, presa trăiește din aceste minciuni. La economat, prețurile nu sunt piperate. Prefer să iau de la magazinul CAR cu 20 de bani mai mult, pentru că sunt sigur că produsele nu sunt expirate. Sunt pentru continuitate. Nu vreau un om de afaceri, un profesor sau un sportiv”.

Miluță Scutaru – “Nu s-a vorbit aici de alegeri. Pe 29 iunie (n.r. – când s-a încercat organizarea primelor alegeri), mandatele acestor oameni au expirat, dar tot ei conduc ședința. Le mulțumim, dar Adunarea Generală este puterea, nu această conducere expirată”.

Vasile Leoreanu – “Sunt pensionar și am dreptul să particip la alegeri. Președintele nu a dorit să prezinte statul de plată. Indiferent cine va fi, vreau schimbare. Toate indemnizațiile să fie reduse la jumătate. Dacă acum iau 70 de milioane de lei, să se ia doar 35 de milioane de lei. La magazin se spală banii. Cât au furat de aici? Mi s-a spus că fac politică. Atunci renunț la candidatură și simpatizanții mei să-l voteze pe Tărâță, ca să nu ajungem un alt FNI”.

Ioan Vlăduț – “Adunarea de pe 29 iunie se repetă acum. Domnul Tărâță s-a dus de la Parc la «Bradul» (n.r. – un restaurant) cu 350 de persoane care erau prezente la acele alegeri. De-aia nu am fost de acord. Mi-a zis atunci «Nu mai ești președinte». Domnul Tărâță a fost restanțier, iar pe 28 iunie a predat banii. Pentru președinte este nevoie de vechime de 7 ani, iar pentru comitetul director – 5 ani”.

Articolul precedent12,5 milioane de euro pentru Grupurile de Acțiune Locală
Articolul următorOpțiuni să fie!

1 COMENTARIU

  1. TOATA SLEATCA COMUNISTA SE BAT PT PENSIILE RUSINOASE A NEMTENILOR RUSINEEE BABALICILOR CARE ATI FACUT ROMANIA DE CACAO UITATIVA IN JURUL VOSTRU SI TREZITIVA DIN COSMARUL IN CARE ATI INTRAT SINGURI IN LOC SA FIE DE EXEMPLU ACESTI BURGHEZI COMUNISTI FAC CIRCUL IN PIATRA NEAMT SIC . CU ASA BATRANI ASA REZULTATE.

Comments are closed.