Duminică, 6 mai, cu începere de la ora 11:00, este programată etapa I în play-off-ul Ligii a IV-a. Pe lângă partida vedetă Bradu Borca-Cimentul Bicaz, pe cel mai important stadion al judeţului se dispută meciul CSM Ceahlăul Piatra Neamţ-Victoria Horia.

„Noi vrem să promovăm în Liga a III-a! Știm că va fi foarte greu, deoarece echipele din campionat au jucători buni, cu experiență! Noi formăm o echipă tânără, fără experiență, dar cu o perspectivă frumoasă ! În play-off nu vor fi noutăţi în lot”, a declarat antrenorul principal al CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, Gabriel Rădulescu, pentru săptămânalul „Mesagerul de Neamţ”.

„Nu avem nici un obiectiv, dar vom încerca să încurcăm toţi adversarii, mai ales în meciurile de acasă. Sper să ne prezentăm măcar cu lotul actual. Adversarii sunt puternici. Ceahlăul sunt buni, mai ales la ei acasă, Borca sunt buni şi ei, au şi putere financiară, iar Bicazul chiar îmi place ca echipă”, a precizat, tot pentru „Mesagerul de Neamţ”, Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia, care va reintra în primul 11, după suspendarea de două etape dictată de AJF Neamţ.

CLASAMENT

1CSM Ceahlăul Piatra Neamţ22
2Bradu Borca18
3Cimentul Bicaz16
4Victoria Horia15

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedentA ucis un tânăr cu furca şi a primit 6 ani şi 2 luni de închisoare
Articolul următorIncendiu de amploare la Rediu, doi bărbaţi răniţi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.