Duminică, 6 mai, cu începere de la ora 11:00, este programată etapa I în play-off-ul Ligii a IV-a. Partida vedetă a rundei se anunţă Bradu Borca-Cimentul Bicaz, mai ales în condiţiile în care vineri, 4 mai, echipa de pe Valea Muntelui s-a întărit cu 4 jucători experimentaţi: Trică, Onofraş, Zmeu şi Pricop.

Sper să începem cu dreptul play-off-ul. Am reuşit să aducem jucătorii de care cred că aveam nevoie, pentru a face diferenţa cel puţin în atac. Am observat păreri pro şi contra în privinţa unor jucători din lotul nostru, însă nu vreau să comentez, ci aştept ca rezultatele să vorbească în locul nostru. Dacă va ieşi bine, înseamnă că a fost benefic totul. Dacă nu o să fie cum ne dorim, măcar suntem cu inima împăcată că s-a facut totul pentru echipa din Borca, pentru suporterii ei, pentru domnul primar şi, nu în ultimul rând, pentru fotbalul nemţean!„, a declarat Florin Pintilii, principalul formaţiei Bradu Borca.

Cristian LUCA şi Florin PINTILII

Va fi un meci frumos şi sper ca fotbalul oferit de ambele echipe să fie plăcut şi în limita fair-play-ului. Cu siguranţă este o experienţă bună/frumoasă pentru noi să ne măsurăm forţele cu fotbalişti care au făcut istorie la cel mai înalt nivel, a precizat Cristian Luca, antrenorul principal de la Cimentul Bicaz.

În cealaltă partidă a rundei se vor întâlni CSM Ceahlăul Piatra Neamţ şi Victoria Horia.

CLASAMENT

1CSM Ceahlăul Piatra Neamţ22
2Bradu Borca18
3Cimentul Bicaz16
4Victoria Horia15

(M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS – Bradu Borca)

Articolul precedentCupa „Pietricica” la șah (26-27 mai)
Articolul următorLansarea campaniei „Free to speak, safe to learn” în școlile din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.