În dimineaţa zilei de 25 octombrie, plutonierul adjutant şef Constantin Toma, subofiţer din cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Piatra Neamţ, s-a stins din viaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ.

În noaptea zilei de sâmbătă, 24 octombrie, în jurul orei 23:30, subofiţerul Constantin Toma, aflându-se în timpul liber, la domiciliul acestuia din municipiul Piatra Neamţ, a acuzat o stare de rău, fapt pentru care soţia militarului a solicitat o ambulanţă, fiind astfel transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Neamţ.

Ulterior starea de sănătate a subofiţerului s-a înrăutăţit, iar în jurul orei 03:00, acesta a decedat la Secţia de Terapie Intensivă, cu diagnosticul prezumtiv de ,,coagulare intravasculară diseminată”.

Corpul militarului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Subofiţerul era în activitate din anul 2007 şi avea vârsta de 42 de ani.

Un profesionist, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de jandarm, dăruit pe deplin familiei şi idealurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna la numai 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne, o soţie şi o fetiţă de numai 2 ani.

Dumnezeu să te odihnească în pace,“TOMIŢĂ”!” (Compartiment informare şi relaţii publice)

Articolul precedentJaf la prietenul lui Ţâţă, autorul după gratii
Articolul următorFC Ceahlăul: Şi Mihai Ionescu ar putea demisiona!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.