ceahlaul ionescu barna
Mihai Ionescu şi Barna

Incertitudinea planează, în continuare, la FC Ceahlăul. Doi dintre titulari, portarul Neculai Calancea şi mijlocaşul Sorin Tăbăcariu, au părăsit echipa.

Primul a anunţat că este gripat şi a rămas la Chişinău, iar cel de-al doilea nu a dat nicio explicaţie pentru absenţa din lot la meciul de sâmbătă (24 octombrie) cu SC Bacău.

La mijlocul acestei săptămâni, angajaţii compartimentului administrativ ar putea intra în preaviz, între ei fiind şi muncitorii ce se ocupă cu întreţinerea gazonului. În aceste condiţii, care se înrăutăţesc de la o zi la alta, antrenorul Mihai Ionescu a declarat că se gândeşte până miercuri (28 octombrie) dacă mai continuă să antreneze echipa pietreană.

„Nu ştiu ce-mi rezervă mâine viitorul, darămite să mai vorbesc de viitorul echipei… Este foarte greu şi nu putem continua aşa. Mă gândesc serios două-trei zile, apoi voi anunţa conducerea dacă mai sunt sau nu antrenor principal la echipă”, a declarat Mihai Ionescu.

Ceahlăul a acumulat 4 puncte şi sâmbătă, 31 octombrie, ar trebui să joace în deplasare cu Oţelul Galaţi, formaţie ameninţată şi ea cu falimentul.

Un interviu cu Mihai Ionescu, AICI. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentJandarmeria Neamţ a pierdut un militar profesionist
Articolul următor“Zguduială” de dimineaţă în Vrancea!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.