reclama autocenter

arcan 01

Emilia Arcan dă dovadă de destulă inconsecvență când e vorba de depunerea dosarului pentru concursul de ocupare a postului de manager al Spitalului Județean Neamț. Încă de când s-a anunțat scoaterea postului de manager la concurs, Emilia Arcan, vicepreședinte al CJ Neamț a spus că își va depune dosarul, însă de atunci și până acum, ceva a făcut-o să se răzgândească. Nu se știe dacă este vorba despre pregătire posibililor contracandidați sau dacă pur și simplu nu vrea să-și bată capul cu problemele unei instituții ce cu greu poate fi ţinută în frâu.

„Cu certitudine mă voi înscrie, pentru că îmi doresc să obţin această functie şi să conduc spitalul. Ca economist am încredere că voi putea face treabă bună la conducerea Spitalului Judeţean. Asta se va vedea dacă voi lua concursul şi în speranta că voi participa la un concurs corect“, preciza Emilia Arcan, în 19 iulie.

”Mă înscriu, sigur că mă înscriu, îmi voi depune dosarul pe data de 12 august exact așa cum prevede regulamentul de înscriere. Mă pregătesc pentru acest concurs, chiar astăzi voi cere de la Spitalul Județean indicatorii actualizați pentru că aceștia trebuie trecuți în proiectul de management, proiect ce urmează să-l definitivez”, a precizat Emilia Arcan, luni 4 august.

Între timp, Emilia Arcan s-a răzgândit și nu mai candidează pentru postul de manager al Spitalului Județean Neamț, însă nu a precizat și motivul pentru care s-a răzgândit.

”Nu nu mai candidez”, a declarat Emilia Arcan chiar în ziua în care Daniela Soroceanu, secretar al județului Neamț și-a înregistrat documentele pentru a putea participa la concursul pentru postul de manager al SJU Neamț, concurs ce va avea loc pe 19 august.

Irina CĂLIN

Articolul precedentPurcel sacrificat a doua oară
Articolul următorDeputatul Harbuz, declarat incompatibil

1 COMENTARIU

  1. …de unde atata economist madam Arcan??????????????A cumparat si ea o diploma de undeva??A LUCRAT PE POST DE ECONOMIST UNDEVA LA VRE-O UNITATE SERIOASA ca sa confirme competenta?? VAI DE CAPUL EI D E ROMANIE CU ASA PERSOANE PROMOVATE IN DEMNITATI!!!!!!!!! Mai b ine s-ar duce inapoi la cultivat ciuperci…si ar lasa locul la specialisti!

Comments are closed.