0:00

Vineri (25.02) după amiază, pompierii nemțeni au avut, din nou, de stins un incendiu de vegetație uscată pe dealul Pietricica, la numai 200 de metri de mănăstire.

Incendiu de vegetaţie uscată pe Pietricica, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La ora 13:08, prin apel la 112,  pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în municipiul Piatra Neamț, pe muntele Pietricica, la o distanță de aproximativ 200 de metri de Mănăstirea Pietricica. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii pietreni cu o autospecială de stingere.  A ars vegetaţie uscată pe o suprafață de aproximativ 700 mp din cauza focului deschis în spații deschise”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. La sfârșitul anului trecut pompierii au luptat ceasuri întregi cu un incendiu ce a mistuit 8 hectare din deal. Detalii despre incendiul de atunci găsiți aici și aici. (A. CROITORU)

Articolul precedentIncendiu în toiul nopții la bloc din Bârlad: 70 de persoane evacuate din cauza unei țigări aruncate la întâmplare
Articolul următorImagini copleșitoare de astăzi cu refugiații ucrainieni la Vama Siret, de la corespondenții noștri
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.