pietricica turism

tg pmp trofin 02Gheorghe Trofin, care a demisionat recent din Consiliul Local și din funcția de președinte PMP Târgu Neamț, este al doilea consilier personal al primarului Daniel Harpa. Dacă Emilian Buduroi se ocupă de partea juridică, Trofin va fi consilier pe probleme de construcții şi asfaltări.

„Mi s-a propus să fiu consilierul personal al domnului primar Harpa și am acceptat. Mă voi ocupa de problemele ce țin de construcții, asfaltări și alte activități conexe. Și până acum m-am ocupat de acest domeniu, în perioada cât am fost consilier local și cei din conducerea primăriei au fost mulțumiți de activitatea mea. Fiind de profesie inginer constructor, consider că voi fi util, în noua mea funcție”, a declarat Gheorghe Trofin, pe linie administrativă.

El a adus clarificări şi pe linie politică: „Eu am fost numit președinte al organizației PMP Târgu Neamț, în urma unui protocol încheiat între PMP și UNPR. Protocolul spune că, în funcție de rezultatele de la alegerile locale, fiecare dintre cele două partide își va numi un președinte de organizație. Eu, practic, am fost obligat să ocup această funcție și nu a fost voința mea. Nu mi-am dorit să fiu președinte la PMP Târgu-Neamț. Eu, doar am respectat indicațiile protocolului”.

Despre noul statut a lui Gheorghe Trofin, primarul Daniel Harpa a declarat: „Domnul Trofin s-a mai ocupat de aceste activități și în mandatul său de consilier local și are o bogată experiență ca și diriginte de șantier. Experiența sa ne va fi utilă, cu siguranță”.

Gheorghe Trofin a ţinut să infirme că i s-ar fi propus postul de consilier personal înaintea de a-și da demisia din legislativul târgnemțean: „După ce mi-am dat demisia din Consiliul Local am primit această propunere. Deocamdată, ea este în stadiul de discuții și nu sunt, încă, oficial, consilierul personal al domnului primar”. (C.T. STURZU)