Miercuri, 25 aprilie, Liceul Tehnologic Economic-Administrativ din Piatra Neamț organizează a V-a ediție a simpozionului județean „Tradiția se păstrează în fiecare bucătărie”. Profesorii catedrelor Alimentație și Comerț au ales ca temă originalitatea, elevii de liceu și școli profesionale fiind punctați pentru modul inedit în care vor realiza și prezenta bucatele românești de astăzi și din vechime. A doua parte a simpozionului este dedicată dezbaterilor privind rolul reclamei în creșterea economică a unei firme. La acest simpozion, sunt invitați să participe elevii de liceu și cei de la școlile profesionale de servicii și turism și alimentație din judeţ, alături de profesorii de specialitate. Partenerii organizatorului sunt Inspectoratul Școlar Județean Neamţ, Fundația „Virgil Madgearu” LTEA Piatra Neamț, Casa Corpului Didactic Neamț, colegiile „Gheorghe Cartianu” Piatra Neamț, „Danubiana” Roman, „Ion Creangă” Târgu Neamț, Liceul „Dimitrie Leonida” Piatra Neamț și Seminarul „Cuvioasa Parascheva” Piatra Neamț. (C.I.)