Ziua de 28 aprilie este dedicată sărbătoririi internaționale a securității și sănătății în muncă. Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Neamț a început, de săptămâna trecută, manifestările de marcare a zilei, prin care se comemorează și victimele accidentelor de muncă.

ITM Neamț sărbătorește împreună cu elevii Ziua Internațională a Securității în Muncă, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În data 19 aprilie au fost premiați elevii a 6 licee din Piatra Neamţ, câştigători ai concursului pe teme de securitate şi sănătate în muncă , «Știu și Aplic. Securitatea și sănătatea în muncă se deprinde de pe băncile școlii!». A continuat în data de 23 aprilie, când am organizat o întâlnire de informare și educare pe teme privind securitatea şi sănătatea în muncă, la care au participat tinerii din cadrul Complexului de Servicii «Elena Doamna» din Piatra Neamţ. Pe 24 aprilie, s-a desfășurat acțiunea Ziua porţilor deschise la ITM Neamţ, cu o prezentare a semnificaţiei Zilei de 28 aprilie şi a temei sub care se desfăşoară acţiunile în acest an în campania «Securitatea şi sănătatea în muncă, o proiecţie către viitor», inspirată din aniversarea Centenarului Marii Uniri”, a declarat Ioan Popescu, șeful ITM Neamț.

La concursul „Știu și Aplic” au fost premiate echipele de 32 de elevi și 16 profesori coordonatori de la Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Piatra Neamț – locul I și locul al II-lea, Liceul de Artă „Victor Brauner” – locul al III-lea, urmate de echipele Colegiului Național de Informatică, Colegiului Național „Gheorghe Asachi” și Colegiului Tehnologic „Spiru Haret”. (C.I.)

Articolul precedentNote informative la Spitalul de Urgență Neamț
Articolul următorSfânta și Marea Joi-SINAXAR şi RUGĂCIUNE
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.