Comisariatul Județean Neamț al Gărzii de Mediu a „amenințat”, timp de aproximativ o săptămână de zile că, în urma articolului “AUTOŞTEFAN cu tinichigeria «vopsită»”, apărut în ziarul „Ceahlăul”, marcă înregistrată, care făcea referire la o tinichigerie-vopsitorie de pe strada Rozelor, va face verificări. Iftimie Petrariu, reprezentantul instituţiei, preciza, la începutul acestei luni, că verificările vor începe doar din motive ce țin de o conduită morală, deoarece instituția nu are rolul de a se autosesiza.

Cu alte cuvinte, orice publicație ar scoate la iveală nereguli legate de tot ce începe și se sfârșește cu «mediu», nu este suficient. În următoarele zile, același Petrariu a explicat că nu a oferit o dată fixă din săptămâna 31 martie – 6 aprilie, pe motiv că sunt multe vizite tematice programate, pe care angajații instituției trebuie să le facă și… ba nu este suficientă benzină, ba sunt oameni puțini în structură, ba volumul de muncă este unul prea mare.

Fapt pentru care, săptămâna a trecut, iar Comisariatul Județean a găsit de cuviință să nu mai vorbească prin dl. Iftimie Petrariu, ci prin cea care s-a recomandat „interfața” Comisariatului Județean Neamț în relația cu Garda de Mediu și alte instituții interesate să afle informații cu de-amănuntul. În acest sens, ziarul „Ceahlăul” a înaintat o cerere pe Legea 544, pentru a afla dacă verificările anunțate de Iftimie Petrariu au mai avut loc sau nu. Va urma. (M.T.)

Articolul precedentPoetul Daniel Corbu: „Aflat la Iaşi, am înfiinţat Clubul Ozaniştilor”
Articolul următor„Școala Altfel” aglomerează muzeele

2 COMENTARII

  1. este greu sa te autosesizezi atunci cand cineva care tea uns comisar sef de garda de mediu nu iti da ok-ul, sau, atunci cand esti manjit, in sensul ca ai pus mana pe „miere”! eu propun ca simplu cetatean ca acest service neatorizat sa fie mutat in curtea viloaiei sefului de la mediu! atunci cu siguranta ca nu vor mai fi probleme pt cetateni, iar acum in preajma sarbatorilor pascale, comisarul sef de mediu, isi poate vosi ouale cu vopseaua marca STEFAN!!

Comments are closed.