În cursul dimineții de 15 noiembrie, în curtea fostului CAP din localitatea Cordun, s-a petrecut un grav accident de circulație cu părăsirea locului faptei.

Din cele constatate la fața locului, completate cu afirmațiile unui martor ocular, reiese că un cetățean din Cordun (băut, opinează martorul) a pătruns cu mașina sa în incinta fostului CAP. În mașină se pare că era soția acestuia și un copil. Din motive necunoscute, fără a avea vreo altercație cu niciunul din cei câțiva cetățeni care se aflau în curte, șoferul a început să facă ”drift-uri”. La un moment dat a pierdut controlul direcției și a lovit doi bărbați, aflați în apropierea zidului unei clădiri, după care – realizând ce s-a întâmplat – în loc să le acorde ajutor răniților, a demarat spre drumul județean 207B, pierzându-și urma. Poliția l-a identificat și urmează să fie reținut.

Unul dintre accidentați a scăpat doar cu răni ușoare, dar celălat are o fractură deschisă la piciorul stâng. Transportat de urgență la spitalul din Roman, bărbatul nu a putut fi ajutat și a fost trimis la Iași. Pe surse, am aflat că opinia medicilor ar fi că bărbatul își va pierde piciorul.

Un accident pe cât de grav, pe atât de stupid, într-un loc în care nimeni nu s-ar aștepta să se petreacă, într-un spațiu în care abia poate fi întoarsă o căruță, în condiții cu totul atipice… (D.A.)

Articolul precedentHCF Piatra Neamţ, o nouă victorie
Articolul următorTrei “roşii” la Cimentul Bicaz – Speranţa Răuceşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.