reclama autocenter

hcf-piatra-neamt-2016-01Handbalistele divizionarei A HCF Piatra Neamț au câștigat și la Activ Plopeni și astfel și-au trecut în palmares a treia victorie la rând, respectiv a patra în actuala ediție și au un moral excelent pentru următoarea confruntare, de acasă, cu Știința Bacău. După ce au condus cu 17-11 la pauză, Rotaru-Teleucă și compania s-au impus cu 26-21 și cu 12 puncte au urcat până pe locul al 7-lea în clasamentul seriei A.

„Fetele s-au întrebuințat foarte mult ca să câștige acest joc. Activ Plopeni este o echipă care la ora actuală se află într-un parteneriat cu Centrul Olimpic din Brașov și a avut 5-6 fete de acolo, toate bine legate, tinere și foarte puternice. Noi am reușit să le surprindem în principal în prima repriză când am comis puține greșeli tehnice și am avut o apărare exactă și eficientă”, a spus antrenorul Dan Valentin, care s-a declarat mulțumit de comportarea echipei din ultimele trei etape.

„Am strâns puțin rândurile pentru că avem trei fete accidentate dintre titulare, s-a muncit mai mult și mai bine și iată rezultatele favorabile nouă au apărut. Campionatul este foarte dur, sunt 14 echipe dintre care primele 6 sunt din București, la care se mai adaugă cele din Pitești și Constanța. Acest calendarul competițional încărcat este foarte greu de susținut financiar”, a mai afirmat profesorul Dan Valentin.

În următoarea etapă, programată duminică, 20 noiembrie,  de la ora 11:00, HCF are meci pe teren propriu cu vecinele de la Știința Bacău.

„Întotdeauna între noi și Bacău, și când evoluam în prima ligă, a fost o întrecere sportivă cu ambiții mari și de o parte și de alta. Există în istorie și o retrogradare din elită a Bacăului pricinuită de noi. Sperăm să le învingem”, a conchis Dan Valentin. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI: AJF Neamţ a stabilit „ţintarul” fazei a doua
Articolul următorGALERIE FOTO Un șofer a ”secerat” doi bărbați și a fugit
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.