speranta-raucesti-02Trei cartonaşe roşii au dictat arbitrii în etapa de sâmbătă/duminică, 12/13 noiembrie, a Ligii a IV-a, toate la o singură partidă Cimentul Bicaz – Speranţa Răuceşti, scor 0-3. Două dintre acestea au fost pentru jucătorii echipei oaspete, iar unul pentru un component al Cimentului Bicaz. Comisia de Competiţii şi Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Neamţ a analizat evenimentele şi a luat decizii de suspendare:

  • Dan Nedelcu (Cimentul Bicaz) a fost eliminat din joc „pentru folosire de cuvinte injurioase la adresa arbitrului – se suspendă două etape (…) şi se amendează cu suma de 300 de  lei”.
  • Daniel Zavate (Speranţa Răuceşti) a fost eliminat din joc „pentru fault grosolan (atacă un adversar cu crampoanele punând în pericol integritatea corporală a acestuia) – se suspendă două etape (…) şi se amendează cu suma de 300 de lei”.
  • Vlad Avram (Speranţa Răuceşti) a fost eliminat din joc „pentru cumul de două cartonaşe galbene – se suspendă o etapă”.

Speranţa Răuceşti a fost şi amendată cu 150 de lei „pentru primirea a două cartonaşe roşii într-un joc”.

„Speranța Răucești a obținut o spectaculoasă victorie în compania echipei Cimentul Bicaz. Pe o vreme nu tocmai prielnică fotbalului, jucătorii noștri au făcut cel mai bun meci din acest campionat. Deși au terminat partida în doar 9 oameni, sportivii de la Speranța au dovedit că sunt o echipă puternică, urcând în câteva etape, de pe locul 12 pe locul 4”, potrivit paginii de Facebook a Speranţei Răuceşti. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentGALERIE FOTO Un șofer a ”secerat” doi bărbați și a fugit
Articolul următorCine a mărit lefurile profesorilor la Piatra Neamț?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.