reclama autocenter

Dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț, a declarat astăzi, 2 mai, că, din două feluri pentru singura masă caldă pe zi, varianta cu un singur fel de mâncare caldă pentru prânzul bolnavilor este cea mai la îndemână.

“Ce se poate face, atât se face. Nu putem avea pretenții foarte mari, pentru că asta e situația. Sper să se termine reparațiile la bucătărie, să putem da drumul, am înțeles că sâmbătă, săptămâna aceasta, constructorul iese din câteva spații și se poate face curățenie deja”, a declarat managerul interimar.

Prânzul de astăzi a fost pulpă de pui cu mazăre pentru cine poate, și orez pentru cine n-are voie. Marmitele au ajuns la câteva minute după ora 13:00, aduse de mașina Fundației „Împreună pentru Solidaritate Socială” care asigură transportul hranei pentru încă o săptămână, conform contractului. Infirmierele de pe secții așteptau deja la blocul alimentar al spitalului, iar când mâncarea a ajuns, fiecare și-a luat recipientul inscripționat și a plecat spre secție. Ciorbă au avut, față de restul pacienților, doar copiii postoperator de pe chirurgie infantilă.

În acest mod, și pacienții consumă mai puține resurse, iar diferența (de bani) se poate regăsi în medicamente și materiale sanitare. Sau nu? (C.I.)

Articolul precedentÎncă trei terase se deschid în Ștrandul Piatra Neamț
Articolul următorMașină tractată sinuos, ambii șoferi beți
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.