A doua licitație organizată de Primăria Piatra Neamț pentru închirierea terenurilor și teraselor din Ștrand a fost cu mai mult noroc. S-au închiriat 100 de metri pătrați din terenul de joacă și mai multe terase și spații comerciale. Obiectivele rămase fără chiriași, fie terenuri, fie terase sau chioșcuri vor fi scoase din nou la licitație, iar data acesteia urmează a se stabili în cursul acestei săptămâni.

„S-au mai închiriat 100 de metri pătrați din terenul de joacă, Terasa cu Flori, terasa de la Open Tenis, terasa de 95 de metri din incinta ștrandului de la bazine și cam atât. Se va organiza încă o licitație, iar dacă rămân spații neînchiriate se va căuta o soluție”, a declarat Rareș Alexandru, consilier al primarului Dragoș Chitic și membru al comisiei care a supervizat licitația.

Prețul de pornire a fost de 130 de lei metrul pătrat pe an la care s-au adăugat pe rând câte 10 procente pentru că licitația fost în doi pași. La prima licitație, care a avut loc pe data de 20 aprilie, s-au închiriat o terasă de 450 de metri, terasa de la piscinele VIP și locul de joacă cu obiecte gonflabile. (E.C.)

Articolul precedentA venit cu șarpele în pungă la spital, de la Bisericani
Articolul următorGALERIE FOTO Doar felul 2 se poate pentru bolnavii Spitalului Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.