Futsal Ceahlăul începe returul Ligii a II-a, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEchipa Futsal Ceahlăul, aflată pe locul al treilea în clasament (21 puncte, 7 victorii, 2 înfrângeri), începe duminică, 12 februarie, returul Ligii a II-a cu un meci pe teren propriu. Pietrenii vor da piept în Sala Polivalentă, cu începere de la ora 14:30 (imediat după meciul feminin de handbal HCF Piatra Neamț-Rapid București) cu Bukovina Vicov (locul VI, 4 victorii, 5 înfrângeri), una dintre grupările care au înregistrat, în actuala ediție, un salt valoric față de comportarea modestă avută în campionatul anterior. În tur, Futsal Ceahlăul s-a impus cu 4-3 (2-2) prin golurile marcate de Grigoriță (2) și Mocanu (2). În urmă cu puțin timp, sucevenii i-au eliminat pe pietreni din Cupa României încă din turul inaugural, scor 9-2 (2-0).

„Eu consider că deocamdată suntem mai valoroși ca ei, iar înfrângerea din Cupa României a survenit în urma unor absențe importante din lotul nostru. Patru jucători din primii 5 nu au făcut deplasarea, iar un al cincilea s-a accidentat la fața locului. Și duminică vom avea jucători indisponibili, dar vor fi și reveniri, cum este cea a lui Avram. Sper totuși să câștigăm pentru că avem un plus de valoare față de ei. Să nu uităm nici de experiența pe care echipa noastră o are în fotbalul în sală de atâta vreme. Sper să nu  fie întâmplător faptul că am ajuns pe podium și sperăm să ne continuăm parcursul bun. Nu ne-am permis cantonamente, meciuri amicale cu echipe din alte localități în perioada de întrerupere a campionatului, dar nu dezarmăm”, a declarat Cristi Vornicu, managerul echipei locale de fotbal în sală.

Întrebat dacă gruparea pe care o reprezintă va mai organiza evenimente cu impact la public (caritabile ori de alt gen) la fel ca în prima parte a campionatului, Cristi Vornicu a răspuns: „Mă impresionează că tot ce am făcut nu a rămas fără ecou. Acum în debutul returului nu vom face nimic, pentru că nu ne-am pregătit, dar promitem să încercăm să organizăm ceva frumos cu ocazia meciurilor următoare. E important că au prins la public și cred că reprezintă un mod plăcut de a ne implica în viața orașului”. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentIn memoriam Părintele Iustin Pârvu – Prăznuirea zilei sale de naștere
Articolul următorAleşii pietreni convocaţi pentru „pentru deșeurile inerte și nepericuloase”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.