Ultima zi de depunere a dosarelor pentru șefia Casei Culturii ”Ion Creangă” din Târgu Neamț s-a încheiat cu confirmarea aspiranților la fotoliul de manager. Sunt patru: pictorul Dumitru Mosor din Humulești (cel care a pictat Biserica ”Sf. Nicolae” din centrul cartierului), Elena Ciorsac (consilier local PSD), Ioan Marinică (fost membru al Asociației Pro Democrația) și Ioan Gugiu (un ilustru necunoscut, despre care nimeni nu a putut oferi vreo informație).

Patru persoane și-au depus dosarul pentru înscrierea la concurs. Zilele următoare, se va stabili și cine va face parte din comisie. Per total, sunt mulțumită că s-au înscris mai mulți candidați și sunt sigură că va fi o competiție acerbă, din care va câștiga cel mai bun”, a declarat city-managerul Geanina Fedeleș, cea care asigură interimatul la șefia Casei Culturii ”Ion Creangă”.

Pe 27 februarie va avea loc proba susținerii proiectelor de management, în fața unei comisii alcătuite din oameni de cultură din Piatra Neamț, așa cum își dorește primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)
Articolul precedentFlorin Iordache și-a dat demisia din funcția de Ministru al Justiției
Articolul următorIn memoriam Părintele Iustin Pârvu – Prăznuirea zilei sale de naștere
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.