portofel_cu_baniO femeie, care a crezut că poşeta este este în siguranţă în incinta unui cabinet notarial din Piatra-Neamţ, a rămas fără portofelul în care avea 1.550 de euro şi 950 de lei. Banii erau, probabil, pentru achitarea taxelor în cazul unei tranzacţii. Imediat ce şi-a dat seama că i-a dispărut portmoneul – din geanta lăsată undeva, pe o masă, femeia a anunţat poliţia. S-a întâmplat în după amiaza de 28 iulie, iar a doua zi poliţiştii l-au prins pe hoţ, însă nu au recuperat banii, pe care nu-i mai avea.

Făptaşul, care are 36 de ani şi este din Piatra-Neamţ, n-a stat, însă, decât 24 de ore după gratii. Astăzi, 30 iulie, el a fost dus la judecătorie cu propunerea de arestare preventivă, însă magistraţii au decis să-l plaseze sub control judiciar timp de 30 de zile.

În această perioadă, el va trebui să meargă periodic la poliţie şi să respecte nişte obligaţii stricte. Numai în cazul în care încalcă interdicţiile stabilite de instanţă va putea fi arestat. Până una, alta este liber, în pragul lunii august, când o mulţime de nemţeni care muncesc în străinătate vin acasă în concediu şi mai cumpără câte o maşină sau câte o bucată de teren. Iar cabinete notariale sunt destule în Piatra-Neamţ… (C. MIRCEA)

Articolul precedentBărbat reţinut, pentru că a violat şi a filmat două minore de 5 şi 6 ani
Articolul următorDouă zile la rând, trafic întrerupt pe Barajul Bicaz
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.