0:00

Femeie condamnată la închisoare pentru că a condus beată, tânăr drogat la volan, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie de 31 de ani, din Bahna, a fost ridicată de polițiști, în ziua de 5 mai, și dusă la Penitenciarul Bacău, unde va executa o pedeapsă de 1 an și 3 luni de închisoare, pentru că a condus un autoturism după ce-a consumat alcool.

În fapt, la data de 7 februarie a.c., femeia a condus un autoturism pe DJ 158, în localitatea Moldoveni, având o îmbibaţie alcoolică de peste 1,94 g/l alcool pur în sânge”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Tot în ziua de 5 mai, polițiștii din Piatra-Neamț au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, care conducea un autoturism pe strada Fermelor, după ce consumase cannabis. Aparatul Drugtest a indicat o valoare pozitivă pentru cannabis, iar tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţelor psihoactive. Polițiștii i-au întocmit tânărului dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

C.M.

 

Articolul precedentFocar de coronavirus la un centru rezidențial
Articolul următorSpitalul orășenesc Târgu Neamț: Compartimentul de Primiri Urgenţe, modernizat şi reabilitat