0:00

Europarlamentare 2014 / Forța Civică propune un candidat originar din Moldova, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Forța Civică, organizația județeană Neamț a făcut cunoscut alegătorilor candidatul formațiunii pentru alegerile europarlamentare de pe 25 mai. Este vorba despre Gheorghe Triboi, un tânăr politician emigrat în România din republica Moldova. Acesta se află pe locul 23 în lista candidaților FC pentru europarlamentare și își propune să păstreze parcursul României în Uniunea Europeană. Nu în ultimul rând Gheorghe Triboi promite că va milita ca Republica Mnoldova să devină membră a Uniunii Europene.

Gheorghe Triboi a fost lansat la Piatra Neamț de Emil Bucureșteanu președinte Forța Civică Neamț și de Dragomir Tomașeschi, secretar regional Forța Civică.

”Forța Civică a prins contur și la Neamț și dacă în 2012 aveam câteva zeci de membri acum am ajuns la aproape 800 de membri ceea ce a făcut posibil să strângem semnături, iar lista noastră de candidați să fie validă”, a spus Emil Bucureșteanu președinte FC Neamț.

”Sunt impresionat de ceea ce ați realizat la această filială, sunt sigur că veți avea un scor electoral care să trimită cel puțin doi candidați FC în Parlamentul European. Prin persoana lui Gheorghe Priboi suntem consecvenți ideei domnului Mihai Răzvan Ungureanu de a împrospăta clasa politică cu propuneri de oameni care nu au mai fost în politică, figuri credibile și nu aceiași politruci pe care îi vedem de 24 de ani încoace”, a declarat Dragomir Tomașeschi, secretar regional Forța Civică.

”Sunt nou în politică, și am intrat în politică datorită respectului și încrederii pe care le am față de Mihai Răzvan Ungureanu. Îmi doresc ca împreună cu colegii mei să susțin parcursul european al Republicii Moldova, și vreau ca România să nu-și schimbe parcursul de până acum pe care l-a avut în Uniunea Europeană, să nu se îndrepte spre est”, a declarat Gheorghe Triboi, candidat Forța Civică la Europarlamentare. (I. CĂLIN)

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ
Articolul următorFost director la Urban – trafic de influenţă

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.