Etapele de dezvoltare ale jocurilor de sloturi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAu trecut peste 130 de ani de când Sittman and Pitt Company, cu sediul în New York, a creat primul slot machine. Jocul a fost inspirat de jocul de poker. Aparatul avea 5 tamburi cu câte 10 simboluri cu cărțile de joc. Primul slot nu facea plăți automate, iar fericiții câștigători erau răsplătiți cu traburi, țigări sau alte produse existente în restaurantele și barurile unde erau amplasate.

După 1985, au apărut sloturile cu trei role și cinci simboluri existente pe fiecare tambur. Însă și mai interesant a fost faptul că aceste sloturi știau să facă plăți automate.

Etapele sloturilor

Charles Fey a creat un slot care a ajuns să fie extrem de popular, încât autoritățile din California au decis să-l interzică. Cu toate acestea, creația sa a supraviețuit două războaie mondiale, războiului rece și supus numeroaselor legi, iar astăzi sloturile sunt cele mai populare jocuri din cazinourile terestre și online.

Un slot online modern trece prin mai multe etape până va ajunge să poată fi practicat în cazinourile online precum cazino ro. De la idee la forma finală și introducerea în cazinourile online, un joc trece prin numeroase etape de dezvoltare și testare. Este un proces mult mai complex față de modul în care erau realizate primele sloturi mecanice sau sloturi video.

Faza de brainstorming

Cele mai populare sloturi sunt create de marii dezvoltatori de software. Companiile își încep procesul de creare a sloturilor prin brainstorming pentru idei.

În multe cazuri, echipele de dezvoltare își bazează ideile de sloturi pe teme populare. Gândiți-vă la cărți, fructe, Egiptul antic, mitologia europeană, televiziune și film, sport, animale sălbatice, celebrități, spațiu, regali și crime. Tot în această fază sunt luate în calcul și sistemele de bonusuri, premii, volatilitatea etc. Să nu uităm că majoritatea sloturilor pun la dispoziția jucătorilor inclusiv bonusuri ce constau în free spins, cum ar fi cazinoro.com/free-spins/

Sloturi în faza de prototip

După ce s-a stabilit ideea, urmează faza în care aceasta este validată. Se verifică dac este o idee practică, realizabilă și profitabilă. Se conturează o versiune prototip. Se fixează tema ce va sta la baza slotului și se analizează procesul de realizare și se fac estimări cu privire la costuri și nivelul de amortizare. Prototipul este necesar pentru a arăta managementului cum funcționează jocul, tehnica sa, abilitățile de redare, melodiile, funcțiile de pariuri și plățile. Este mai ușor de vândut o idee când există și un prototip funcțional.

Slotul la variantă alfa

La fel ca dezvoltatorii de jocuri video, creatorii de sloturi trec de la un prototip la crearea unei versiuni de bază a jocului. Gândiți-vă la o copie nefinalizată. Prezintă tema dorită, mecanica jocului, muzică, software RNG și grafică. Este doar un joc cu contribuții din partea diferitelor departamente, de la programatori la designeri. Inginerii software creează cadrul. Creatorii de conținut adaugă povestea, iar producătorii de muzică intervin cu coloane sonore. Scopul acestei versiuni de bază este de a da viață unei idei. În această etapă se vor face unele teste pentru a determina zonele care necesită îmbunătățiri.

Versiunea finală

După retușuri, echipa este pregătită să scoată pe piață varianta finală. Membrii echipei de dezvoltare sunt instruiți să creeze noul joc în cel mai bun mod posibil. Și pentru a se asigura că este creat un joc bun, există editori și supraveghetori care le auditează munca realizată și oferă îndrumări dezvoltatorilor juniori. Aceasta este etapa în care jocul primește ultimele finisaje, înainte de a fi dat spre utilizare.

Testarea

După realizarea jocului final, acesta intră într-un amplu program de testare. În primul rând, dezvoltatorii își testează jocul intern. Fiecare studio de jocuri are o echipă de oameni a căror sarcină este să joace sloturi.

Testării nu joacă neapărat aceste jocuri pentru a se distra, ci pentru a testa modul în care funcționează. Scopul lor este să afle dacă un joc este perfect funcțional, atractiv și distractiv.

Lansarea jocului

Aceasta este etapa finală. Jocul este pregătit să intre în contact cu jucătorii și are parte de critici. Dezvoltatorii consacrați precum NetEnt, Playtech și Microgaming vor investi inclusiv în marketing cu toate că au parteneriate cu sute de site-uri de cazinouri gata să-și prezinte cele mai recente achiziții.

Data viitoare când veți accesa un slot, gândiți-vă prin câte etape a trecut și câți oameni au lucrat pentru ca expriența de joc să fie atractivă și distractivă.

Articolul precedentLiceenii nemțeni calificați la olimpiadele naționale de Biologie și „Științele Pământului”
Articolul următorExpoziție aniversară “Mihai Agape – 85“
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.