Udrea-Elena-Gabriela

După anunțul făcut de liderii PNL și PDL despre o eventuală unire/fuziune/absorbire, deputatul PMP Elena Udrea spun că ia în considerare la rândul său, pentru formațiunea pe care o reprezintă, să facă parte dintr-o forță de dreapta, dar “nu se poate vorbi despre posibilitatea unei «topiri» în PNL sau în PDL”. Deputatul Elena Udrea crede în puterea Dreptei de a-l învinge pe Victor Ponta la următoarele alegeri prezidențiale.

“Partidul Mişcarea Populară doreşte să participe la un proiect unitar de centru-dreapta care să propună un candidat în stare să-l învingă la prezidenţialele din această toamnă pe Victor Ponta şi să oprească baronizarea şi pesedizarea României. Acest lucru va fi posibil în măsura în care şi celelalte partide de pe zona de dreapta a eşichierului politic vor accepta ca principii fundamentale independenţa Justiţiei, lupta împotriva corupţiei, garantarea statului de drept, o linie politică pro-occidentală, continuarea procesului de integrare europeană şi depolitizarea instituţiilor statului”, scrie deputatul pe pagina de socializare.

Deputatul Udrea subliniază că PMP este un proiect politic independent şi de sine stătător “care doreşte continuarea procesului de reformă şi modernizare a României început de Preşedintele Traian Băsescu în 2004. Dintr-o asemenea perspectivă, nu se poate vorbi despre posibilitatea unei «topiri» în PNL sau în PDL. Deci, participarea noastră la proiectul unitar nu va însemna o fuziune cu vreunul dintre cele două partide”. Congresul PMP la care probabil se va lua o decizie clară asupra viitorului acestui partid va avea loc pe 7 iunie, la București. (C. MATEI)

Articolul precedentPentru repararea infrastructurii distruse / Apel la fondul de rezervă al Guvernului
Articolul următorResfinţirea bisericii satului Prăjeşti (Secuieni)

2 COMENTARII

Comments are closed.