hcm-pera-04După o despărţire mai mult sau mai puţin ortodoxă de CSM (HCM) Roman, Florentin Pera a devenit, de duminică, 6 noiembrie, antrenorul Universităţii Cluj. Contractul a fost semnat pe o perioadă de doi ani și jumătate, potrivit site-ului oficial al clubului clujean.

„Conducerea mi-a propus un proiect pe termen lung, cu obiective de performanță intermediare și pe termen lung, având în vedere faptul că în acest moment echipa are în componență jucătoare tinere cu rate de progres și un potențial foarte mare, o parte din ele sunt în atenția echipei naționale și, cu siguranță, vor avea un cuvânt de spus la cel mai înalt nivel de performanță. Îmi doresc ca echipa să crească de la meci la meci, iar prin evoluțiile și prestațiile fetelor să aducem publicul spectator în număr cât mai mare la sală ținând cont că handbalul feminin este sportul de echipă cu cele mai mari performanțe pe plan internațional. Am încredere foarte mare în aceste fete și îmi doresc să imprim un climat propice de performanță, muncă și liniște în vederea realizării obiectivelor de performanță propuse. Îmi doresc să formez un grup unit, eu punând foarte mult accentul pe forța grupului”, a declarat Florentin Pera.

Deşi mai avea contract un sezon, Florentin Pera a trebuit să plece în primăvară de la Roman. Artificiul conducerii clubului a constat în schimbarea numelui echipei: Pera avea contract cu HCM Roman, dar nu i s-a oferit o înţelegere şi cu CSM Roman. Cu echipa romaşcană, el a obținut, în ultimii trei ani, calificarea în cupele europene, a jucat două finale de Cupa României și o Supercupă a României. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDIICOT: Percheziţii la traficanţi de minore! Fetele erau obligate să se prostitueze!
Articolul următorLa Roman, Ziua Națională va fi dulce-dulce!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.