0:00

HALUCINANT! HCM Roman a renunţat la antrenorul Florentin Pera!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConducerea celei mai bune echipe din județul Neamț, HCM Roman, a renunțat la serviciile antrenorului principal Florentin Pera. Deși mai avea contract încă un sezon, apreciatul tehnician a fost înștiințat că nu mai este dorit pe banca tehnică a echipei nemțene.

Trei campionate a pregătit Florentin Pera HCM Roman, pe care, de fiecare dată, a calificat-o în cupele europene. Renunțarea la serviciile sale este surprinzătoare și vine într-un moment în care Stoleru și compania și-au îndeplinit în totalitate obiectivele în sezonul competițional abia încheiat.

HALUCINANT! HCM Roman a renunţat la antrenorul Florentin Pera!, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Plec cu inima frântă de la Roman, deși mai aveam un an contract. Nu știu dacă eu meritam un asemenea tratament, după trei ani de muncă și de cât suflet am pus la această echipă”, a afirmat tehnicianul proaspăt demis.

Ultima mare performanță obtinută de Pera și elevele sale este calificarea în finala Cupei României și accederea pentru al treilea sezon la rând în competițiile europene, respectiv Cupa EHF.

“ Este un moment foarte dificil pentru mine, în condițiile în care s-au realizat atâtea rezultate bune pentru Roman, cele mai bune din istoria acestui club. Sunt dezamăgit, dar viața merge înainte”, a mai spus Florentin Pera.

Se pare că viitorul antrenor al formației HCM Roman va fi unul străin. (Ana MOISE)

Articolul precedent205.000 de lei pentru Zilele Orașului Piatra Neamț din 2016
Articolul următorGALERIE FOTO „Lada cu zestre” și-a deschis porțile pentru public
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.