0:00

205.000 de lei pentru Zilele Orașului Piatra Neamț din 2016, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConsilierii locali din Piatra Neamț au aprobat, în cadrul ședinței ordinare, finanțarea cu nu mai puțin de 245.000 de lei a 3 evenimente, care vor avea loc în municipiu, în perioada iunie-iulie.

Cea mai costisitoare activitate, mai ales în această perioadă, când municipalitatea se confruntă cu probleme financiare, este cea privind organizarea Zilelor Orașului, programate pentru 22-26 iunie.

Pentru „organizarea de spectacole în Curtea Domnească și primirea delegațiilor din orașele cu care municipiul Piatra Neamț este înfrățit”, de la bugetul local vor fi cheltuiți 205.000 de lei.

Alți 25.000 de lei se vor duce pe spectacolele și concursurile de Ziua Copilului, iar pentru difuzarea meciurilor cu Naționala României, din cadrul Campionatului European de Fotbal Franța 2016, între 10 iunie și 10 iulie, în aer liber – Curtea Domnească, pe un ecran LED cu dimensiuni de aproximativ 24 mp, s-au alocat 15.000 de lei.

Proiectul a trecut cu 15 voturi pentru și 4 împotrivă. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentJandarmii nemţeni au luat cu asalt Centrul de Transfuzii Sanguine
Articolul următorHALUCINANT! HCM Roman a renunţat la antrenorul Florentin Pera!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.