0:00

Jandarmii nemţeni au luat cu asalt Centrul de Transfuzii Sanguine, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn baza parteneriatului dintre Jandarmeria Neamț și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Neamț, în perioada 23-27 mai, peste 40 de jandarmi au ales să dedice o zi din viața lor pentru a dona sânge, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Neamţ.

Și în anii precedenți, jandarmii au fost implicați în astfel de acțiuni voluntare, astfel încât la nivelul instituției s-a creat o tradiție. Această acțiune face parte din campania națională „Donează sânge! Salvează o viață!”, inițiată de Patriarhia Română.

„Timp de o săptămână, reprezentanții Jandarmeriei Române au donat sânge pe bază de voluntariat în toate Centrele de Transfuzie Sanguină din țară și implicit jandarmii nemțeni au participat la această campanie umanitară al cărei obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieți omenești, în condițiile în care, în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut”, potrivit comunicatului citat.

Conducerea Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Neamț alături de jandarmii nemțeni, lansează un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture acestor acțiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate, la vreme de grea încercare, de suferință și de nevoie. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTÂRGU NEAMŢ: Incendiu pe str. Eternităţii
Articolul următor205.000 de lei pentru Zilele Orașului Piatra Neamț din 2016
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.