0:00

TÂRGU NEAMŢ: Incendiu pe str. Eternităţii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii din Târgu Neamţ au intervenit, joi, 26 mai, la ora 18:42, pentru stingerea unui incendiu la o bucătărie de vară, pe str. Eternităţii din localitate, informează ISU Neamţ.

Evenimentul a fost anunţat la 112.

„La locul indicat s-au deplasat 8 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț, cu două autospeciale de stins incendii, constatând că ardeau, cu flăcări violente, tavanul bucătăriei de vară și acoperișul acesteia, existând riscul imediat ca incendiul să se extindă la casa aflată la numai un metru de zona incendiului. Proprietarul, în vârstă de 45 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul mâinilor și a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță”, potrivit comunicatului citat.

În urma incendiului au ars acoperișul bucătăriei de vară, construit din astereală din lemn și învelitoare din șindrilă, în proporție de aproximativ 80% (respectiv o suprafață de 25 mp) și tavanul din scândură, pe o suprafață de aproximativ 12 mp.

„Cauza probabilă a incendiului: grăsimi căzute dintr-un cazan pe aragaz”, mai precizează ISU Neamţ. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCopii, victime ale accidentelor rutiere!
Articolul următorJandarmii nemţeni au luat cu asalt Centrul de Transfuzii Sanguine
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.