Copii, victime ale accidentelor rutiere!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi copii, de 6 şi 10 ani, au fost răniţi, joi, 26 mai, în accidente rutiere, în judeţul Suceava.

Primul eveniment a avut loc la ora 7:45, pe str. Ciprian Porumbescu, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

„Un bărbat, de 47 de ani, din localitate, a surprins și accidentat ușor un minor, de 10 ani, localnic, care, după ce a coborât din autoturismul condus de mama sa, s-a angajat în traversarea drumului public, prin spatele mașinii, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător”, potrivit buletinului de presă al IPJ Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Al doilea accident s-a produs la ora 14:35, pe str. Plevnei, din municipiul Suceava.

„Un bărbat, de 46 de ani, din localitate, a surprins și accidentat ușor un minor, de 6 ani, localnic, angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător”, precizează aceeaşi sursă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAGAPIA: Fonduri europene de aproape un milion de euro pentru asfaltări
Articolul următorTÂRGU NEAMŢ: Incendiu pe str. Eternităţii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.