AGAPIA: Fonduri europene de aproape un milion de euro pentru asfaltări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAgapia este singura comună din Moldova care, în urma unui proiect depus la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, a obținut o finanțare de aproximativ un milion de euro destinați asfaltării unor străzi.

Este vorba despre un proiect depus de primărie în octombrie 2015 la AFIR, pe Măsura 7.2 Rutier Montan, privind „Modernizare rețea de drumuri sătești pe o lungime de 5,277 km în comuna Agapia”.

AGAPIA: Fonduri europene de aproape un milion de euro pentru asfaltări, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe 24 mai anul curent, AFIR a publicat raportul de selecție, prin care comuna Agapia a fost singura comună din Moldova pe această măsură, care a obținut o finanțare de 958.465 euro + TVA pentru asfaltarea a 5,277 km în cele 4 sate din comună.

Neculai Nastasă, primarului comunei Agapia, ne precizează că urmează  semnarea contractului, licitația privind desemnarea constructorului și începerea lucrărilor.

„Este o mare satisfație și bucurie atât a mea, cât și a echipei cu care am lucrat, începând cu aparatul de specialitate al Primăriei, proiectant și consultant, că am reușit în final să atragem fonduri europene!”,a declarat Neculai Nastasă, primarul comunei Agapia. (C.T. STURZU)

Articolul precedentS-a redeschis Biblioteca „George Radu Melidon” Roman
Articolul următorCopii, victime ale accidentelor rutiere!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Dezinformati, Agapia nu e singura comuna din Moldova, nici macar din judetul Neamt care a castigat proiect pe submasura 7.2 – pentru infrastructura rutiera. Daca analizati rapoartele de selectie veti vedea ca mai sunt comunele Raucesti, Sabaoani, Costisa, Girov… Iar din Moldova sunt castigatoare primarii din judetele Iasi, Bacau, Suceava…

Comments are closed.