dna 01Patru cadre didactice, de la Universitatea „Petre Andrei” din Iași, au fost deferite justiţiei de procurorii anticorupţie, se precizează într-un comunicat de presă al DNA.

Florin-Dan Drugă, la data faptei avocat în cadrul Baroului Iași și prodecan al Facultății de Drept din cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași este acuzat de „luare de mită”.

Sorin Bocancea, la data faptelor rector al Universității „Petre Andrei” din Iași, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: favorizarea făptuitorului, instigare la fals intelectual, în formă continuată, instigare la fals material în înscrisuri oficiale”.

iasi universitatea petre andreiAntonie Cristian Bocancea, la data faptelor profesor universitar doctor în cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași, este acuzat de: favorizarea făptuitorului, fals intelectual, în formă continuată, fals material în înscrisuri oficiale”.
Mark Bucuci, la data faptelor lector universitar doctor în cadrul Universității „Petre Andrei” din Iași, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de: favorizarea făptuitorului, fals intelectual, în formă continuată”.
Lor li se adaugă Dan Melinte, judecat pentru „complicitate la luare de mită”.
Ce li se reproşează puteţi citi în comunicatul DNA, dar şi în articolele publicate de ZCH NEWS AICI şi AICI.

 

Dosarul a fost trimis, spre judecare, Curții de Apel Iași, cu propunere de a se menține măsurile preventive dispuse în cauză. Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcției de Operațiuni Speciale și din partea Direcției Generale Anticorupție. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE Autocamion cu remorcă răsturnat în Pasul Mestecăniş * Ce spune Poliţia?
Articolul următorLaurențiu Dulamă a demisionat de la Parking și din Consiliul Local
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.