DNA: Cercetări extinse în cazul profesorului de la „Petre Andrei” Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProcurorii DNA Iaşi au extins cercetările în dosarul lui Florin-Dan Drugă, prodecan al Facultății de Drept de la Universitatea „Petre Andrei” din Iași, pe care îl suspectează şi de „favorizarea făptuitorului și fals”. Procurorii efectuează, joi, 9 iunie, percheziții în cinci locații, toate situate într-o instituție publică, potrivit unui comunicat de presă al DNA.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Serviciul teritorial Iași au extins cercetările și cu privire la suspiciuni privind săvârșirea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și fals. În cursul zilei de 9 iunie 2016 , ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații toate situate în cadrul unei instituții publice”, potrivit comunicatului citat.

Procurorii DNA au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române și din partea Direcției Generale Anticorupție. (ZCH NEWS)

Articolul precedentProtest spontan la Protecţia Consumatorilor * Revendicări salariale
Articolul următorUrmărit în Germania, descoperit la Botoşani!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.