Protest spontan la Protecţia Consumatorilor * Revendicări salariale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAngajaţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Neamţ au protestat spontan, miercuri, 8 iunie, între orele 11:00 – 12:00.

Ei sunt nemulţumiţi că noul proiect de ordonanţă de urgenţă, privind salarizarea personalului bugetar, nu prevede nici o creştere salarială pentru  angajaţii din acest domeniu.

„PRINCIPALELE REVENDICĂRI SUNT :

  1. Egalizarea salariilor pentru funcţionarii care au aceeași  funcție, vechime și își desfășoară activitatea în aceleași conditii.

2. Stabilirea salariilor funcționarilor publici din cadrul ANPC și din CRPC-URI și CJPC-URI la nivel de ANSVSA.

3. Acordarea de vouchere pentru vacanță.

4. Acordarea celui de al 13- lea salariu”, potrivit comunicatului CJPC Neamţ

„Menţionăm că această manifestare nu va perturba activitatea directă în relaţia cu consumatorii, cu toate acestea, ne cerem scuze tuturor consumatorilor pentru această situaţie şi le mulţumim pentru înţelegere. În cazul în care semnalul de alarmă pe care îl tragem astăzi nu va avea niciun efect vor urma manifestări ulterioare mai ample, în conformitate cu prevederile legale”, se precizează în acelaşi comunicat. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Google Maps)

Articolul precedentDrăgușanu îi face loc lui Misăilă în CL Piatra Neamț
Articolul următorDNA: Cercetări extinse în cazul profesorului de la „Petre Andrei” Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.