0:00

Știre actualizată. DNA – musafir nepoftit la Poșta Română, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Un comunicat al DNA oferă mai multe detalii privind ancheta: „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție în legătură cu încheierea unor contracte de achiziții publice, comise în perioada 2022-2023.

În cursul zilei de 25 mai 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 5 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Iași și Bacău, din care două sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.

Știre inițială: În această dimineață, 25 mai, procurori din Direcția Națioanlă Anticorupție au descins la sediul central al Poștei Române, au declarat surse pentru G4Media. Anchetatorii ar fi ridicat mai multe documente.

Percheziții în această cauză s-ar desfășura și la sediile Poștei Române din Iași și Bacău. Conform acelorași surse, ancheta ar fi instrumentată de DNA Iași și sunt cercetate fapte de dare, luare de mită și abuz in serviciu cu un prejudiciu de 11.000.

Vom reveni cu amănunte.

Z.C.

Articolul precedentCadastru gratuit pentru nemțenii din 24 de comune
Articolul următorCreștere alarmantă a numărului copiilor care fug de acasă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.