Constantin Bostan

Directorul Bibliotecii judeţene G. T. Kirileanu, scriitorul Constantin Bostan, care şi-a prezentat cererea de demisie din postul de conducere, este încă în post, şi chiar face treabă, pentru că instituţia căreia îi este subordonat nu a luat încă nici o hotărâre de consiliu judeţean în acest sens. Ba, se pare că nici în această lună nu se va întâmpla nimic, şedinţa de Consiliu Judeţean fiind amânată. Între timp, Constantin Bostan munceşte în continuare în instituţia pe care a slujit-o câteva decenii cu folos şi multă dăruire. Zilele trecute a fost la Chişinău, unde a stabilit editarea, pentru prima oară în România, a celebrei cărţi a lui Spiridon Vanghele “Isprăvile lui Guguţă”, al cărei îngrijitor de ediţie este, carte ce va fi lansată la Festivalul internaţional al educaţiei de la Iaşi din luna iunie, iar ieri, directorul Bibliotecii judeţene G. T. Kirileanu era la Consiliul Judeţean în vederea obţinerii unor fonduri pentru dezvoltarea filialei din Dărmăneşti, un vis de-al său mai vechi. (N.S.)

Articolul precedentGreu picnicul fără bani!
Articolul următorGolubovic – atacant pur sânge

1 COMENTARIU

  1. Toate realizarile de la Biblioteca Judeteana Neamt sunt rezultatul muncii personalului acestei institutii. De ce trebuie sa ridicam osanale unei persoane care a fost platita de stat ca sa conduca o institutie?
    De ce sa nu amintim si personalul acestei institutii care contribuie la realizarea tuturor activitatilor institutiei?
    Biblioteca este in ilegalitate in acest moment pentru ca nu are un director interimar numit de CJ iar acest lucru conduce la confuzie si impiedica buna desfasurare a activitatilor.Cine trebuie sa rezolve aceasta situatie?

Comments are closed.