Președintele Fundației ”Copiii Noștri” Piatra Neamț, deputatul ARD Mihaela Stoica, participă în perioada 2-3 decembrie a.c., la un eveniment de caritate de amploare, organizat la Frankfurt, ai cărui beneficiari vor fi copii orfani din Piatra Neamț și din Germania.

Mihaela Stoica va fi prezentă în calitate de inițiator și co-organizator al acestui eveniment, care adună în parteneriat personalități marcante din Germania, din sfera nobiliară, din domeniul politic, din show bizz,  precum și mulți români de succes, care doresc să ajute în această cauză.

“Pregătim demult acest parteneriat la care au venit alături de Fundația Copiii Noștri, pe care am fondat-o la Piatra Neamţ, multe organizații din Germania foarte puternice. Fără ele nu ne-am putea descurca să dezvoltăm proiectele cu copii orfani pe care le-am început aici. Știu că a trebuit să sacrific două zile de campanie, dar fără false ipocrizii cred totuși că e important să avem grijă de acești copii”, a declarat Mihaela Stoica.

Evenimentele destinate colectării donațiilor vor avea loc în Frankfurt pe Main, la Piața de Crăciun și la Primăria din Frankfurt, în orașul Bad Homburg la Primărie și la Castel, respectiv la Casa de Cultură.

„Am fost impresionat de capacitatea de muncă a Mihaelei. Este o persoană cu o tenacitate extraordinară când vine vorba să ajute. Asta a contat mult pentru organizațiile și personalitățile germane și române care i-au dat credit. Dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult este modul în care a reușit să implementeze proiectul – Casa și Familie pentru orfani – realizat la Piatra Neamț. Nu e foarte ușor si de aceea ne implicăm să ajutăm”, a declarat Gert Reis Graf von Schwerin – Conte de Schwerin.

La evenimente va fi prezent și Jacob Sisters, un grup de muzică ușoară foarte cunoscut și îndrăgit în Germania, care o va însoți pe Mihaela Stoica pe parcursul acțiunilor de colectare a donațiilor. De asemenea vor contribui la succesul evenimentului Dana Preiss (proprietar lanț de magazine în Germania, Carmen Bar (Hotel Münchener Hof Frankfurt), Fundația Națională a Conților pentru copii orfani în Bad Homburg, Georgine Dewor (Organizator Eveniment). De asemenea, o susținătoare a acestor evenimente destinate ajutorării copiilor orfani este și celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin.

„Vorbim despre o serie de evenimente de ajutorare care vor continua pe tot parcursul anului următor. Împreună cu Mihaela Stoica vom încerca să identificăm cât mai mulți prieteni germani care să susțină proiectele de ajutor pentru copii orfani români”, a declarat organizatoarea eveneimentelor din Germania, Georgine Dewor.

Articolul precedentCred în dezvoltarea industriei nemţene!
Articolul următorMoş Nicolae „aduce” zăpadă