Moş Nicolae „aduce” zăpadă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Potrivit meteorologilor, în cursul nopţii de 5 spre 6 decembrie va ninge abundent în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali. Astăzi va ploua, dar peste noapte temperaturile aerului vor scădea simţitor, transformând ploaia în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta intensificări mai ales în regiunile estice ale ţării şi la munte, cu viteze ce vor depăşi local 60 de km/h, aşadar vom avea parte şi de viscol.

Drumarii, însă, susţin că nu avem de ce să ne facem probleme, pentru că sunt pregătiţi să înfrunte nămeţii. Reprezentanţii Publiserv Piatra Neamţ au subliniat că poate să ningă continuu şi o lună de zile, că materiale de deszăpezire sunt suficiente. Utilajele de intervenţie sunt pregătite, iar pe stoc sunt sute de tone de materiale speciice pentru deszăpezire. În acest moment, Publiserv Piatra Neamţ dispune de 110 tone de sare, 190 tone de nisip, 12 tone de soluţie clorură de magneziu  şi 30 tone de fulgi de clorură de magneziu.

Articolul precedentDeputatul Mihaela Stoica a demarat în Germania o amplă campanie de strângere de fonduri pentru copii orfani din Piatra Neamț
Articolul următorUSL ȘI PROMISIUNILE FĂRĂ FOND