Blackjack-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou. Deoarece în practicarea acestui joc abilitatea este foarte importantă, jucătorii trebuie să testeze strategii diferite pe care să le încorporeze în gameplay-ul propriu.  Indiferent de strategia aleasă, aceştia trebuie să ştie că toate sistemele de joc se bazează pe matematică şi logică.

Prin urmare, cea mai bună strategie de joc  pe care o puteţi adopta este să abandonaţi superstiţiile, să renunţaţi la „ritualurile norocoase” şi să vă bazaţi pe numere. Pentru că în România este mai greu să ajungi la un cazinou clasic, iar internetul a pătruns în cele mai izolate colţuri, fanii acestui joc îl practică în cazinourile online. După ce industria jocurilor de noroc a fost reglemetată în România, iar Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc a întocmit liste cu site-urile legale şi ilegale, care organizează astfel de activităţi, jucătorii români pot să joace în deplină legalitate şi siguranţă.

Românii preferă cazinourile online unde pot să joace blackjack cu dealer live, deoarece acestea furnizează o experienţă similară celei dintr-un cazinou clasic. Deşi unele cazinouri pun la dispoziţia clienţilor ghiduri de cazinou online, unde sunt specificate regulile de joc, vă vom prezenta unele strategii care vă vor ajuta să câştigaţi în cele mai multe sesiuni în care veţi juca blackjack online.

Un prim pas pentru a obţine o experienţă de cazinou cât mai plăcută este alegerea cazinoului online. Această alegere trebuie să ţină seama de renumele cazinoului, numărul de jocuri de blackjack, bonusurile acordate, dar şi serviciile oferite. Alegerea unui cazinou licenţiat şi reglementat vă garantează plăţile, o experienţă plăcută şi o şansă reală de a câştiga.

O bună strategie de joc constă şi în alegerea unei variante potrivite de blackjack. Dacă alegeţi jocurile de masă, trebuie să ţineţi cont de marja casei. În funcţie de varianta de joc aleasă sau de dezvoltatorul jocului, marja acestuia poate varia între 0,17% şi 2%. Este în avantajul jucătorului o marjă cât mai mică a casei, dar este recomandat să jucaţi blackjack online cu dealer live, deoarece acesta pune cel mai bine în valoare abilităţile şi cunoştinţele dumneavoastră.

Nu toate jocurile de blackjack au aceeaşi structură. Prin urmare, aplicarea aceleiaşi strategii de bază pentru diferite jocuri nu va funcţiona. Fiecare mic detaliu despre joc contează, iar acesta afectează marja casei. Din secţiunea de ajutor a jocului puteţi afla informaţii despre mizele la care puteţi juca, când puteţi dubla miza, când puteţi împărti perechile şi de câte ori, dacă puteţi dubla miza după ce ai împărţit o pereche, când trebuie să stea dealerul, etc. În funcţie de producătorul lor, unele jocuri au marje diferite, deşi se desfăşoară după aceleaşi reguli.

Consultarea unei cărţi de strategie de bază pentru blackjack este o necesitate. Aceasta vă va învăţa modul în care ar trebui să jucaţi împotriva oricărui dealer, în funcţie de mâna pe care o aveţi. Diagrama completă a strategiei pentru fiecare variantă de blackjack trebuie să aibă trei părţi: una pentru mâini puternice, una pentru mâini slabe şi una pentru perechi.

Acum, pentru că aveţi o imagine de ansamblu despre strategiile de blackjack online, sunteţi, probabil, gata să începeţi jocul. Înainte de asta, este indicat să vă testaţi cunoştinţele în modul demo. Această variantă vă ajută să vă perfecţionaţi şi să vă creşteţi şansele de câştig.

 

Articolul precedentAtletul Ionuţ Husariu, argint la Balcaniada de Alergare Montană
Articolul următorDoi liceeni din Piatra Neamț calificați la naționala de comunicări științifice la istorie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.