Atletul Ionuț Husariu (CS Ceahlăul Piatra Neamț) a obţinut sâmbătă, 18 mai, medalia de argint a Campionatului Balcanic de Alergare Montană, în calitate de component al naționalei de seniori a României, anunţă clubul pietrean într-un comunicat de presă. Mai trebuie precizat că atletul pietrean a concurat chiar de ziua de naștere. Concursul a avut loc la Câmpulung Moldovenesc. Tricolorii au încheiat competiţia pe locul secund, după Turcia, dar înaintea Sloveniei. Ionuț Husariu a terminat cursa de 12.000 de metri pe locul 7, cu timpul de o oră, 13 minute și 40 de sutimi.

Atletul Ionuţ Husariu, argint la Balcaniada de Alergare Montană, ZCH NEWS - sursa ta de informații„A câștiga o medalie la acest nivel este o realizare de foarte mare importanță. Țin să îl felicit pentru reușita sa, pentru ambiția de care a dat dovadă și pentru determinarea din antrenamente. Condițiile de concurs nu l-au ajutat însă și nu i-au fost pe plac. A plouat foarte tare și traseul a devenit extrem de dificil”, a declarat Iulia Olteanu, antrenoarea lui Ionuţ Husariu.

Atletul pietrean speră să poată concura la Campionatul Mondial de Alergare Montană pe distanță lungă – 40 de kilomeri. Competiția este anunțată pentru luna noiembrie, urmând a se desfășura în Argentina. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: S. POPA)

Articolul precedentL4&L5 Programul play-off-ului
Articolul următorDe ce trebuie să ţii cont când joci blackjack (21) online
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.