onjn 02
Sediul Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc

Numărul site-urilor care organizează, în mod ilegal, jocuri de noroc cuprinde, la ora actuală, aproximativ 150 de organizatori. Aceştia au obligația de a returna sumele de bani jucate de către clienți, a declarat, joi, 29 octombrie, într-o conferință de presă, Sebastian Ionescu, director general al Direcției de Informatizare și Monitorizare din cadrul Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN).

“Există o listă neagră a site-urilor de jocuri de noroc care se regăsește pe site-ul Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc. Această listă trebuie implementată de toți providerii de internet, în sensul restricționării acestor site-uri. Mulți provideri au implementat această listă, de a restricționa accesul românilor la acest tip de site-uri. Numărul site-urilor se actualizează lunar, iar acum sunt în jur de 150”, a afirmat Ionescu.

onjn 01Potrivit reprezentantului ONJN, în mod normal jucătorii care au depus fonduri pe un astfel de tip de site ar trebui să primească banii înapoi de la organizatori pe același canal prin care s-au operat tranzacțiile.

Recent, informații publicate în mass-media anunțau faptul că mai mult de 50.000 de români ar urma să fie amendați cu până la 10.000 de lei fiecare, pentru că au jucat pe site-uri de pariuri fără autorizație în România. În acest sens, ONJN ar fi început procedurile legale împotriva pariorilor care nu au respectat legea, urmând a fi notificați, în următoarele 6 luni.

Lista neagră poate fi consultată AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentLotul Grinţieş în aşteptarea sentinţei!
Articolul următorŞofer de autobuz anchetat pentru că a plecat prea repede din staţie!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.