Livingul este punctul central al casei. Atunci când vorbim de camera de oaspeți, ne raportăm la un spațiu deschis, aerisit și primitor, în care culorile calde se îmbină armonios cu decorațiunile din încăpere. Fiecare spatiu unde ne punem amprenta în amenajarea lui devine locul ideal în care creativitatea si atmosfera sunt tonul oricărei case.

Livingul este locul în care prind contur conversațiile și în care măsuța de cafea devine locul central al încăperii.

Iată, mai jos câteva sfaturi utile care te vor ajuta să amenajezi spațiul din living.

 1. Echilibrați spațiulEchilibrați camera din punct de vedere estetic, astfel încât ochii oamenilor să nu se oprească la canapea. Luați în considerare adăugarea unei oglinzi sau folosirea unor corpuri de iluminat si așezarea câtorva plante înalte în livingul vostru. Canapeaua este cea mai mare piesă de mobilier din camera de zi, așadar, având-o în locul potrivit, poate avea un efect plăcut asupra întregii încăperi.

  O regulă bună de amenajare a livingului este așezarea canapelei astfel încât să se îndrepte spre ușă, fie că este înclinată într-un colț sau de-a lungul unui perete.Includeți câteva accesorii confortabile, cum ar fi pernele supradimensionate, o pătură moale peste brațul unei canapele. Folosiți o lampă de tavan de înaltă tensiune care luminează întreaga cameră. Poti sa vezi aici modele de becuri LED pe care le poti utiliza intr-o combinație de lămpi pentru podea, masă, tavan și perete, pentru a oferi strălucire si lumina spațiului.

  În cazul în care camera voastră de zi are acces la lumină naturală, nu o blocați cu perdele întunecate. Chiar dacă nu aveți ferestre mari și multă lumină, alegeți nuanțe mai ușoare pentru a maximiza lumina pe care o aveți.

  1. Luminează încăperea

  Păstrați podelele și pereții albi pentru luminarea spațiului din living.Când nu te bucuri de dimensiuni foarte mari, singura opțiune este să deveniti creativ. De exemplu, dacă nu aveți loc pentru un living separat, o cameră de familie și biroul de acasă, combinați fiecare concept într-un spațiu. Un perete de galerie ar putea părea prea ocupat pentru un spațiu mic, dar poate chiar să se simtă mai mare dacă se extinde până la tavan.

  1. Adaugă elemente decorative

  Scaunele de tip hamac sunt foarte trendy acum si, de asemenea, relaxante într-o cameră de zi mică. Puteți adăuga scaune fără a folosi mult spațiu, așa cum ați face cu un fotoliu tradițional.

  1. Alege inteligent iluminarea camerei

  Alegeți iluminarea care poate fi atașată de pereți sau suspendată pentru a economisi spațiu. Apelează la produse de calitate precum cele de la LEDEL, de unde poți achiziționa sisteme de iluminat din toate categoriile, spoturi sau lămpi LED.
  Amenajarea armonioasă a locuinței noastre ne ajută să ne relaxăm și să transformăm încăperea într-un spațiu plăcut, destinat întâlnirilor cu cei dragi, devenind locul în care conversațiile devin mai plăcute. Așadar, sfaturile de mai sus va vor ajuta să generati idei creative asupra modului de amenajare a spațiului din living și să obtineti locul ideal pentru o întâlnire la o cafea cu prietenii.

  Sursă foto: www.shutterstock.com

Articolul precedentCamera de Comerţ Neamţ oferă SUCCES+ – proiect pentru oameni de afaceri
Articolul următorJudeţul Neamţ, parte în scandalul cu Olimpiada Națională de Matematică
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.