foto: facebook/ Crinela Marc

Crinela Marc, profesoara în vârstă de 40 de ani, de la Seminarul Teologic din Piatra Neamț, arestată preventiv după ce ar fi întreținut relații sexuale cu un elev seminarist, care s-a sinucis la finele anului trecut, a fost plasată în arest la domiciliu.

Magistrații Tribunalului Neamț au admis, vineri, contestația depusă de aceasta la măsura arestării preventive și, din acest moment, decizia este definitivă. Derularea poveștii dintre cei doi este deja cunoscută, doar că, între timp, au apărut noi poziții. Mult așteptata poziție a soțului profesoarei, preotul Iulian Marc, a fost adusă în fața publicului de Monitorul de Neamț: „Există posibilitatea ca și ea să fie victimă. E clar că nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor și a căzut în plasa lui. Copilul acesta nu era un sfânt. Putea și ea să facă același gest, dar nu l-a făcut, ci a stat să răspundă la întrebări. Ea a pierdut totul. De ce a ales gestul acesta, era un om cu capul pe umeri… Sunt răspunsuri pe care eu nu le am. E păcat, e o problemă gravă. Copilul acesta nu era un sfânt, nici tinerii din ziua de astăzi nu sunt ceea ce par. Greşeala ei asta a fost că a avut încredere în oameni și această greşeală i-a fost fatală. Sunt lucruri despre el care s-au găsit în convorbirile pe care le-a purtat, din care reiese că nu era cine se spune că era„.

Pe de altă parte, Mihaela Nicodim, avocata părinților băiatului, a lansat o altă ipoteză: „Nu este la prima faptă de această natură, țin să vă spun. A mai avut antecendente cu alți doi copii minori sau doar unul. Sigur au fost doi”, declarație consemnată la stirile ProTV

 

Articolul precedentŢigări ascunse-n butelia de gaz
Articolul următorAgapia: 30 de oameni îl apără pe primar împotriva deciziei Înaltei Curți
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.