Polițiștii de frontieră de la Sculeni (Iaşi), împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, sâmbătă, 18 februarie, aproximativ 16.500 de țigarete, ascunse într-un spațiu special amenajat în butelia de gaz a unui autoturism.

„În jurul orei 7:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, județul Iași, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, cetățeanul din Republica Moldova Grigore B., în vârstă de 40 de ani, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în Polonia. Pentru valorificarea unor informații deținute, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit, ascunse într-un spațiu special amenajat în butelia de gaz a autoturismului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 16.420 țigarete, marca Plugarul, cu timbru de acciză Republica Moldova”, a declarat comisar Mihaela Denis Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 3.710 lei, a fost preluată de poliţişti. Şi autoturismul, în valoare de 6.780 de lei, a fost oprit de poliţişti, iar Grigore B. a fost amendat cu 5.000 lei. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGALERIE FOTO CSM Roman – HC Zalău 21-21 (15-12)! Oaspeţii contestă înfiinţarea CSM Roman!
Articolul următorCrinela Marc, arest la domiciliu și noi acuzații
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.