0:00

În perioada 1-26 iulie 2024, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” va organiza, prin Școala Populară de Artă Piatra-Neamț, cea de-a XIII-a ediție a Școlii de vară. Pentru a răspunde cererilor tot mai crescute din ultimii ani, organizatorii au conceput un program complex, împărțit în patru serii pe cele patru săptămâni complete ale lunii iulie: 1-5, 8-12, 15-19 și 22-26. Programul este de luni până vineri, între orele 10:00 și 14:00. Școala de vară din 2024 oferă cursuri de inițiere în diverse domenii artistice: modelaj în lut, actorie, dansuri populare, canto tradițional, pictură și canto – muzică ușoară.

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” organizează a XIII-a ediție a Școlii de vară, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOrarul fiecărei serii săptămânale este următorul:

Luni:

Actorie – coordonator, prof. Maria Hibovschi

Pictură  – coordonator prof. Cristian Bistriceanu

Marţi:

Dansuri populare – coordonator, prof. Claudiu Luchian

Modelaj în lut – coordonator, prof. Ionela Lungu

Miercuri:

Pictură – coordonator prof. Radu Macavei

Canto muzică ușoară – coordonator prof. Paula Ghivirigă

Joi:

Dansuri populare – coordonator, prof. Anda Acristinei

Canto muzică tradiţională – coordonator, prof. Laurenţiu Marian

Vineri:

Pictură pe pietre – coordonator, artizan Raluca Irimescu

Dansuri populare – coordonator, prof. Ioan Luchian.

Prețul unei serii de cursuri este de 230 de lei pentru cinci zile, fiecare serie fiind compusă din câte cincisprezece copii cu vârste între 7 și 15 ani. Cursurile se vor desfășura la sediul Școlii Populare de Artă, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamț. Taxa se achită integral la momentul înscrierii pentru cele cinci zile, iar plata se face la sediul Școlii. Pentru informații suplimentare, se poate contacta telefonic la numărul 0233/214.026.

Denisa POPA

Articolul precedentHoroscop 27 iunie-3 iulie
Articolul următorPremianții competiției “Săptămâna Verde”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.